Enneagram coaching

Søker du etter en coach som kan hjelpe deg med å se de “blinde” sidene av din atferd, dine ubevisste motivasjoner og dine gjentatte Enneagram type mønstre? En coach som påpeker dette på en vennlig og støttende måte?

Eller kanskje har du lest om Enneagramtypen din men er i tvil om hvordan du skal bruke din nye viten i praksis?

Enneagram Coaching er en snarvei til ubevisste tanker og følelser som blokkerer oss, og har dermed en fordel for andre typer coaching, hvor vi ofte må bruke mye tid på å finne det bakenforliggende temaet.

Kanskje har du opplevd å sette et mål, men har så mistet motivasjonen? Eller forsøkt å endre en vane, bare for å oppleve at du mislyktes med det – igjen ?
Bak alt dette er Enneagram mønstret. Og jo mer du arbeider med det bakenforliggende mønstret, jo lettere blir det å skape den forandringen du ønsker i livet ditt.

Du kan starte med en time, og så bestemme deg om du vil fotsette. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å høre nærmere og få et tilbud.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.