Ledercoaching med Enneagrammet

Enneagram coaching er særdeles nyttig for deg som er leder, fordi det gir snarveier til å jobbe med din lederstil. Lederstilen din henger sammen med Enneagramtypen din, og fungerer sannsynligvis glimrende for det meste, men det kan være situasjoner hvor den kommer til kort f.eks. i forhold til noen av medarbeiderne dine.  Vi diskuterer hvordan du kan nå de resultatene du ønsker gjennom å tilpasse kommunikasjonen din til medarbeidere eller kolleger av andre Enneagramtyper, og endre noen uhensiktsmessige reaksjonsmønstre.

Helene är en fantastiskt skicklig coach som kombinerar sina djupa enneagram och NLP-kunskaper med sin varma och öppna person. Jag har fått flera djupare insikter och hjälp att växa under våra samtal vilket har hjälpt mig att utvecklas i mitt ledarskap. Jag kan varmt rekommendera Helene!
Med vänlig hälsning,Linda Esseholt Hermansson,Kommundirektör Grästorps kommun

Mange av de ledere jeg coacher velger å også jobbe med personlige eller familie relaterte temaer, for å ikke binne energi i uløste problemer eller vanskelige relasjoner. Men det er helt opp til deg. DU bestemmer hva som er de viktigste temaene for deg, og hvor dypt og langt du vil gå.

Du kan Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for å høre nærmere og for å få et uforpliktende tilbud.

Makani Kurs & Coaching

Oslo

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

Meld deg på vårt nyhetsbrev