Enneagramkurs i Oslo

Vi tilbyr kurs på mange nivåer - i menyen til venstre/ nedenfor finner du lenker til nermere beskrivelser av innholdet i kursene

Enneagram A: Dine sterke sider -
Dette er det grunnleggende kurset for alle som ønsker å lære om Enneagrammet og hvordan det kan brukes til personlig utvikling.

Enneagrammet i Ledelse, modul 1-3: Disse 1-dagers modulene henvender seg spesielt til Ledere som ønsker å bruke Enneagrammet til å øke sin ledelseskompetanse. 

Enneagram B: Kommunikasjon med typen - Dette er et videregående kurs med fokus på kommunikasjon og samarbeid.

Enneagram C: Utviklingsnivåer - Avansert kurs for alle som vil bruke Enneagrammet til personlig utvikling.

Enneagram D: Instinkter og igjenkjennelse av typer - Avansert kurs for de som ønsker å bli enda dyktigere til å bruke Enneagrammet i hverdagen. 

Enneagram Master: Når man har gjennomført modul A-D, samt lest om og anvendt Enneagrammet, kan man ta en kompetanseprøve og få sertifikat som Enneagram Master.

Enneagram Coach: Denne avanserte utdannelsen forutsetter at man er utdannet NLP Master og Enneagram Master. Utdannelsen er planlagt å starte i våren 2016. 

Vil du vite mer? Kontakt Helene på +47 4693 6030 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev