Parkurs og -coacing med Enneagrammet

Personlig kurs bare for dere to -  2 x 1½ time. 

Opplever dere at kommunikasjonen iblant fører til misforståelser og krangel? 
At den ene blir såret over noe den andre ikke skjønner er sårende?
At ord betyr noe forskjellig for den ene og den andre part?
At forventninger ikke innfris, og dette fører til frustrasjon?

Med Enneagrammet kan man få en ny forståelse for partneren, og for hvordan denne tenker og kommuniserer. Hva som er viktig, hva som er sårende, og hva som ordene egentlig betyr. 

På dette mini-parkurset starter vi med å kartlegge Enneagramtypene deres (eller bekrefte dem, hvis dere allerede kjenner dem), og dere får en dypere forståelse for hverandres personlighet gjennom dialog-undervisning. Vi tar opp temaer som er særlige for dere, og jobber med å forstå hverandre bedre og finne veien videre frem. Vi bruker Enneagrammet til å snakke om hvordan dere kan styrke forholdet. Se priser nedenfor. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kurset foregår i Torggata 1, 6. et., ringeklokke nr. 2

Varighet og pris: 

Parkurset er typisk på 3 timer, fordelt på 2 x 1½ time. Det vil typisk være 3-6 uker eller lengre mellom de to gangene, slik at dere har tid til å jobbe med det dere har lært mellom kursene. 
Pris: 2500 kr., som betales ved første time (kort eller Vipps). Hvis dere ønsker å ta en Enneagramtestforut for 1. gang kommer 300 kr. i tillegg. 

Kontakt Helene Makani, som har mange års erfaring med Enneagrammet, coaching og terapi. 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev