Instinktene i nytt lys

Webinar i regi av IEA - Enneagramforeningen Norge

I de senere årene har forståelsen av instinktenes rolle utviklet seg mye, og på dette webinaret vil Helene kaste nytt lys over denne viktige delen av personligheten.

Å forstå instinktene bidrar til å se flere av egne ubevisste reaksjonsmønstre, og til å oppdage når vi reagerer instinktivt, og hvordan vi kan dempe denne reaksjonen, som ofte gir en uhensiktsmessig adferd. Instinktene er dessuten grunnlaget for å dele opp hver type i 3 undertyper, avhengig av hvilket instinkt som er dominerende.

Enneagrammet handler jo om å se, forstå og forløse temaer fra egen type. En stor del av personligheten vår består imidlertid av overlevelsesinstinkter, som er helt ubevisste.
Disse instinktene deles opp i Selvoppholdelse, Sosial og Seksuell.

Dette webinaret handler utelukkende om Instinktene (altså ikke om de 27 undertypene), og om å forstå disse instinktenes rolle for adferden vår..
Hvis du er interessert i å lære om eller repetre de 27 Undertypene kan du delta på nettbasert kurs - les mer her.

Du som kjenner godt til Enneagrammet og instinkter fra før vil få en rekke aha-opplevelser, og du som er ny i Enneagrammet får en første introduksjon til et spennende emne, som er en viktig brikke til å forstå personligheten din.Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.