Skip to main content

Online coaching

Du kan avtale time via skype/ zoom eller telefon. Det fungerer veldig bra, selvom vi ikke fysisk er i samme rom!
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for å høre nærmere om dette. 

  • Enneagram-coaching og veiledning: Med utgangspunkt i din Enneagramtype snakker vi om livet og målene dine. Du blir mer klar på hvilke verdier du ønsker å bygge livet ditt på, og hvordan livet ditt skal være for at du for alvor trives. Hvis du ønsker det får du gode råd om hva som vil være sunnest for deg som den Enneagramtype du er.  
    Hvis du ikke kjenner din Enneagramtype, eller er usikker på den, starter vi med at du tar en test og vi snakker om testresultatet.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Er du usikker på veien videre frem? Coaching på målene dine 
    Klassisk coaching, hvor du blir støttet til å definere målene dine, og med støtte fra Helene finner frem til hvordan du oppnår dem. Du får spørsmål, som kan hjelpe deg til avklaring, og blir støttet til å finne dine egne svar. Dette kan også foregå på telefon eller skype (eller annen nettforbindelse) fra der du er! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Opplever du at du ikke kommer videre med store temaer i livet ditt? Relasjoner til nære personer, problemer som gjentar seg, sorg eller utilfredshet som ikke vil slippe taket? Situasjoner som gjentar seg, selvom du forsøker å endre dem?
    Med utgangspunkt i temaene dine jobber vi med terapeutiske prosesser, som skaper varig forandring. Det er ikke en forutsetning at du kjenner din Enneagramtype, men hvis du gjør tar vi utgangspunkt i de temaene som hører til typen. Vi jobber med forskjellige teknikker som tar utgangspunkt i avansert NLP, Voice Dialogue m.m. Det er myke teknikker, som bygger på oppmerksomhet på både tanker, kropp og følelser. Vi jobber ikke nødvendigvis med barndommen, men kan gjøre det. Teknikkene, kombinert med min mangeårige erfaring er særdeles effektive for de fleste. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varighet og pris : En coachingtime er  55 minutter.  Du kan avtale en time eller et lengre forløp, skriv til meg og få et uforpliktende pristilbud.  

Sted: Timene foregår enten på Skype / Zoom eller telefon.  Kontakt meg for avtale på +47 4693 6030 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Coach er Helene Makani - du kan lese om meg her.