Coaching, terapi, rådgivning

Du kan avtale time i Oslo eller via skype eller telefon. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for å høre nærmere om dette. 

 • Enneagram-coaching og veiledning: Med utgangspunkt i din Enneagramtype snakker vi om livet og målene dine. Du blir mer klar på hvilke verdier du ønsker å bygge livet ditt på, og hvordan livet ditt skal være for at du for alvor trives. Hvis du ønsker det får du gode råd om hva som vil være sunnest for deg som den Enneagramtype du er.  
  Hvis du ikke kjenner din Enneagramtype, eller er usikker på den, starter vi med at du tar en test og vi snakker om testresultatet.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Er du usikker på veien videre frem?
  Coaching på målene dine
   - Klassisk coaching, hvor du blir støttet til å definere målene dine, og med støtte fra Helene finner frem til hvordan du oppnår dem. Du får kun spørsmål, som kan hjelpe deg til avklaring, og blir støttet til å finne dine egne svar. Dette kan fint foregå på telefon eller skype (eller annen nettforbindelse) fra der du er! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Ønsker dere å utvikle parforholdet?
  Par-rådgivning - med eller uten Enneagrammet. 
  Vi tar utgangspunkt i deres situasjon og/eller temaer, og jobber med å forstå hverandre bedre og finne veien videre frem. Vi bruker evt. Enneagrammet til å gjøre det tydeligere hvilken bakenforliggende tankegang dere har hver især, og hva dere særlig kan være oppmerksom på. Enneagrammet hjelper også til at du blir mer oppmerksom på dine egne mønstre. Se priser nedenfor. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Opplever du at du ikke kommer videre med store temaer i livet ditt? Relasjoner til nære personer, problemer som gjentar seg, sorg eller utilfredshet som ikke vil slippe taket? Situasjoner som gjentar seg, selvom du forsøker å endre dem?
  Forandringsarbejde
  : Med utgangspunkt i temaene dine jobber vi med terapeutiske prosesser, som skaper varig forandring. Det er ikke en forutsetning at du kjenner din Enneagramtype, men hvis du gjør tar vi utgangspunkt i de temaene som hører til typen. Vi jobber med forskjellige teknikker som tar utgangspunkt i avansert NLP, Voice Dialogue m.m. Det er myke teknikker, som bygger på oppmerksomhet på både tanker, kropp og følelser. Vi jobber ikke nødvendigvis med barndommen, men kan gjøre det. Teknikkene, kombinert med min mangeårige erfaring er særdeles effektive for de fleste. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varighet og pris: En sesjon er 1 time. Prisen pr. sesjon er 950 kr. -  3 sesjoner med 1 uke eller 14 dager (eller lengre) imellom: 2500 kr. .
Validert Enneagramtest koster 250 kr. i tillegg (selges kun i forbindelse med coaching). 

Sted: Sesjonene foregår enten på Skype / telefon eller i Torggata 1, 6. et., ringeklokke nr. 2. Kontakt Helene Makani for avtale på +47 4693 6030 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev