Skip to main content

Undervisere

På utdannelsene vil du møte forskjellige undervisere, dels på Grunnkurs I og II,  dels på utdannelsene til Enneagram Practitioner  og Enneagram Master.

Helene 2IEA_2024.jpg
Helene Makani er innehaver av Makani Kus & Coaching og er den som leder utdannelsene. Hun holder løpende webinarer i emner innenfor Enneagrammet, jobber som Enneagram Coach,  og underviser på de fleste moduler på Eneagram Practitioner og Master utdannelsene. Du kan lese mer om Helene her

Mai 2022

 

 Mai Kristin Nilsson
holder til i Stavanger. Mai er sertifisert NLP master practitioner, og utdannet Enneagram coach. Mai har arbeidet med Enneagrammet siden 2018. Hun kombinerer teoriene i Enneagrammet med teknikker innen NLP og selvledelse. 
 Mai underviser på Grunnkurs I og II i Stavanger. 

 Kjersti og Geir

 
Kjersti Wold og Geir Vang
Kjersti Wold har jobbet som kursleder siden 1990. Fra 2007 har hun ledet grupper i personlig utvikling sammen med Geir Vang. De emnene innenfor enneagrammet som de særlig har jobbet med er parforhold og familiedynamikk, forsvarsmekanismene, samt kreativitet og forløsning av egne kvaliteter.
Kjersti og Geir underviser på Grunnkurs I og Grunnkurs II på Østlandet.

 Anne Helene 

 

 

 

 

 

Anne Helene Winsnes er utdannet og sertifisert Enneagram Master Coach. Hun har sitt daglige virke i arbeid med barn og unges psykiske helse i poliklinikk, som spesialist i klinisk pedagogikk og familieterapeut. Ved siden av veileder og coacher hun i selvutvikling og utvikling i relasjoner ved hjelp av Enneagrammet. 
Anne Helene underviser i Instinkter og Undertyper på utdannelsen til Enneagram Practitioner.