Skip to main content

Grunnkurs i Enneagrammet

Grunnkurs I - kom godt i gang med å lære om Enneagrammet!

Enneagrammet er et fantastisk redskap for selvinnsikt og økt forståelse av andre. Ved hjelp av dette type-systemets visdom vil du kunne se deg selv og omgivelsene dine på en ny måte. Mennesker som får innblikk i Enneagrammet erfarer ofte at et slør blir revet til side, og plutselig kan man se familien sin, kolleger og venner med en ny klarhet. Dette gjør at konflikter, misforståelser og fordommer kan endres eller oppløse seg. Enneagrammet er livspraksis i sin beste form; du får fornyet innsikt i dine egne følelser, tanker og motivasjoner bak handlingene dine, samtidig som du relaterer og kommuniserer med omverdenen på en sannferdig og konstruktiv måte.

På disse introduksjonskursene får du grunnleggende informasjon om de 9 ulike typene i Enneagrammet. Du vil få vite mer om deres kvaliteter og deres utfordringer, og hvordan dette kan slå ut i hverdagen. Hensikten er at du gjenkjenner og skaper bevissthet om dine egne mønstre og væremåter. Ved å forankre Enneagrammet i eksistensiell erfaring, vil et kurs som dette tilby noe annet enn om du kun leser om de ulike typene i en bok eller ser et klipp på nettet. Hensikten er at kurset skal være til berikelse i det daglige og således en vital livsinvestering.
Når du har tatt Grunnkurs I er det mulig å fortsette med Grunnkurs II og Enneagram Practitioner utdannelse.  

Du kan ta Grunnkurs I på Holmestrand (Østlandet). 
Neste Grunnkurs I
Holmestrand - 14.-15. sept. 2024
Undervisere: Geir Vang og Kjersti Wold - se våre undervisere
Pris: 2900 kr.
Påmelding: Du kan melde deg på ved å Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf. 90 789 409