Grunnkurs i Enneagrammet

Grunnkurs I - kom godt i gang med å lære om Enneagrammet!

Enneagrammet er et fantastisk redskap for selvinnsikt og økt forståelse av andre. Ved hjelp av dette type-systemets visdom vil du kunne se deg selv og omgivelsene dine på en ny måte. Mennesker som får innblikk i Enneagrammet erfarer ofte at et slør blir revet til side, og plutselig kan man se familien sin, kolleger og venner med en ny klarhet. Dette gjør at konflikter, misforståelser og fordommer kan endres eller oppløse seg. Enneagrammet er livspraksis i sin beste form; du får fornyet innsikt i dine egne følelser, tanker og motivasjoner bak handlingene dine, samtidig som du relaterer og kommuniserer med omverdenen på en sannferdig og konstruktiv måte.

På disse introduksjonskursene får du grunnleggende informasjon om de 9 ulike typene i Enneagrammet. Du vil få vite mer om deres kvaliteter og deres utfordringer, og hvordan dette kan slå ut i hverdagen. Hensikten er at du gjenkjenner og skaper bevissthet om dine egne mønstre og væremåter. Ved å forankre Enneagrammet i eksistensiell erfaring, vil et kurs som dette tilby noe annet enn om du kun leser om de ulike typene i en bok eller ser et klipp på nettet. Hensikten er at kurset skal være til berikelse i det daglige og således en vital livsinvestering.
Når du har tatt Grunnkurs I er det mulig å fortsette med Grunnkurs II og Enneagram Practitioner utdannelse.  

Du kan ta Grunnkurs I flere steder i landet. 
Neste Grunnkurs I: 
Stavanger
den 4.-5. februar 2023 .
Underviser:
 Mai Kristin Nilsson
Pris: 2900 kr.
Påmelding: 
Du kan melde deg på direkte hos Mai ved å følge denne lenke.  
Det kommer snart flere kursdatoer og steder på denne liste. 

Du kan også ta Grunnkurs I som onlinekurs (selvstudium) v/ Nina Sjøvoll og Maren Kvalvaag-Toven - du finner kurset her.Makani Kurs & Coaching

Oslo

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

Meld deg på vårt nyhetsbrev